Frigarui de pui în natura

Cuțit preferat pentru curățat aripioarele: Cuțit Caraiman sau Cuțit Caraiman 2.0

 

Iată rețeta noastră simplă de frigărui de pui :

Ingrediente:

1 kilogram de piept de pui dezosat și fără piele, tăiat în bucăți mici

1 lingura ulei vegetal

1 lingura ulei de susan

2 catei de usturoi, curatati si tocati

3 linguri sos de soia închis la culoare

1 lingurita piper negru

Ardei roșu, ceapă și alte legume la alegere, tăiate în bucăți mici

Instrucțiuni:

Într-un castron mare, amestecați uleiul vegetal, uleiul de susan, usturoiul, sosul de soia, oțetul de orez și piperul negru.

Adăugați puiul în bol și amestecați-l în marinadă.

Preîncălziți grătarul sau grătarul la foc mare.

Așezați puiul și legumele pe frigărui, alternând între pui și legume.

Frigaruile la gratar timp de 8-10 minute, invartindu-le la fiecare 3-4 minute, pana cand puiul este gătit și legumele sunt fragede si usor carbonizate.

Savurează-ți delicioasele frigrui de pui!

Iată și cum ne-a ieșit nouă:

 


Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.