Gyros de pui în natură

Gyrosurile de pui sunt un preparat delicios mediteranean care poate fi savurat în natură sau acasă. Gyrosurile de pui sunt de obicei făcute cu carne de pui marinate și sunt pline de aromă din condimente calde.

Cuțit preferat: Negoiu sau Omu

Ingrediente:

500 g de faină

1 x plic de drojdie uscată

200 ml lapte

500 g carne de pui din piept sau pulpă dezosate

Iaurt grecesc, ceapă verde și usturoi, castraveți verzi, pentru tzatziki

Condimente pentru marinadă: ulei de măsline, usturoi, boia de ardei afumată, condimente, suc de lămâie, piper.

Legume precum: Roșii, Ceapă, Ardei

Instrucțiuni:

Pita se pregătește de la început cu faină, drojdie uscată și lapte pentru a-i da timp să crească.

Puiul se marinează într-un amestec de ulei de măsline, usturoi, boia de ardei afumată, condimente, suc de lămâie.

Puiul marinat este apoi gătit într-o tigaie.

Gyrosurile de pui sunt servite în mod tradițional într-un înveliș pita cu sos tzatziki de casă și alte preparate precum salata verde și roșiile.

Serviți la cald și bucurați-vă de gustul unic!

Iată cum ne-a ieșit nouă

 


Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.