Pulled Pork Sandwich

Cuțit preferat: Cuțitul bucătarului (C35)

Ingrediente:

1 (2,5-3 kg) friptură de spată de porc dezosată

1 lingura ulei de masline

5 grame sare

2,5 grame piper negru

2,5 grame usturoi granulat

2,5 grame praf de ceapă

1,25 grame boia de ardei

1,25 grame de cimbru uscat

60 ml oțet de mere

60 ml supă de pui

60 ml sos gratar

Instrucțiuni:

Preîncălziți cuptorul la 135 de grade Celsius (275 de grade Fahrenheit).

Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, sarea, piperul, pudra de usturoi, praf de ceapă, boia de ardei și cimbru.

Frecați amestecul de condimente peste toată carnea de porc.

Puneți spata de porc într-o tigaie mare sau în cuptorul olandez.

Turnați oțetul de mere și bulionul de pui în tigaie.

Acoperiți tava cu un capac sau folie.

Coaceți spata de porc timp de 6-8 ore sau până când este fragedă și se desprinde ușor cu două furculițe.

Tocați carnea de porc cu două furculițe și aruncați orice grăsime.

Amestecați sosul gratar în carnea de porc mărunțită.

Servește carnea de porc trasă pe chifle de hamburger cu toppingurile tale preferate, cum ar fi salată de varză, murături și ceapă roșie.

După preferințe:

Pentru o carne de porc mai aromată, puteți marina spata de porc în amestecul de condimente peste noapte sau timp de până la 24 de ore.

Dacă nu aveți o tigaie sau un cuptor olandez, puteți găti spata de porc într-un aragaz lent la foc mic timp de 8-10 ore.

Pentru a face carnea de porc trasă din timp, gătiți-o conform instrucțiunilor, apoi lăsați-o să se răcească complet. Păstrați carnea de porc mărunțită într-un recipient ermetic la frigider până la 3 zile sau la congelator până la 3 luni. Când sunteți gata să serviți, pur și simplu reîncălziți carnea de porc într-o cratiță la foc mediu sau la cuptorul cu microunde.

Serviți la cald și bucurați-vă de gustul unic al acestui sandwich!


Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.