Gulaș unguresc

Cuțit preferat: Zimbru

Ingrediente: carne de vita sau tocanita de vita, ceapa, usturoi, boia de ardei, seminte de chimen, foi de dafin, cartofi, morcovi, ciuperci, ardei gras, pasta de rosii, bulion de vita, sare, piper negru.

Nu am exprimat cantitățile deoarece veți folosi după preferință în funcție de cantitatea dorită.

Instrucțiuni:

Puneți carnea de vită la fiert înainte dacă doriți să aveți cea mai fragedă carne.

Rumeniți carnea de vită cu ceapă și usturoi, apoi adăugați boia de ardei, semințe de chimen, foi de dafin și legume.

După care adăugați pasta de roșii si supa de vită, apa, cartofii și celelalte legume, iar amestecul se fierbe până când carnea de vită este fragedă.

La servire se adaugă după preferință pătrunjel sau ceapă verde proaspătă.

Serviți fierbinte și bucurați-vă!


Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.