Returnare

Conform Ordonanței nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se returnează în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situația menționată mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și poate solicita returnarea sumei de bani.

Plata contravalorii produselor se va face în maxim 14 zile calendaristice de la primirea returului, prin transfer bancar.

La retur sunt acceptate doar produsele care respectă întocmai forma în care ele au fost livrate, fără a fi folosite. Produsele personalizate nu se accepta la retur. 

Urmează pașii de mai jos:

 1. Împachetează produsul după ce ne transmiți un IBAN și un nume al titularului de cont pentru returnarea banilor.

 2. Trimite coletul la adresa de mai jos cu firma de curierat pe care o preferi.

ATENȚIE: Nu acceptăm coletele trimise prin Poșta Română.

  DACOBI.RO
  Strada Valea Gârbăului nr.1, intr.3, Ap 68
  Florești, Cluj
  România
  0736 291 211

  După ce primim coletul tău, îți vom returna banii în contul bancar specificat de tine în termen de 14 zile calendaristice.

  ATENȚIE: Costul transportului va fi suportat de către tine! Nu ridicăm coletele care conțin ramburs.

  Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

  Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (Text extras integral din siteul Uniunii Europene)

  Pentru orice nelămurire, scrie-ne la contact@dacobi.ro