Burger simplu și rapid home-made
Cuțit preferat pentru această rețetă: Cuțitul bucătarului C47
Ingrediente:
1 kg carne de vită tocată (80% slabă și 20% grăsime) - se poate opta și pentru pastile black angus din comerț.
Sare și piper negru după gust.
4 chifle de hamburger
Garnituri după preferință cum ar fi: cartofi pai, salată verde, roșii, ceapă, brânză, ketchup, muștar și murături.
Instrucțiuni:
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la foc mediu-mare.
Împărțiți carnea de vită în patru părți egale și modelați-le în chifteluțe.
Condimentați chiftelele cu sare si piper negru pe ambele parti.
Puneți chiftelele pe grătar sau tigaie și gătiți timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până când sunt rumenite și gătite la nivelul dorit.
Prăjiți chiflele de hamburger pe grătar sau într-un prăjitor de pâine.
Asamblați burgerii punând chiftelele fierte pe chiflele de jos și adăugând toppingurile dorite.
Acoperiți burgerii cu chiflele de deasupra și serviți imediat.
Savurează-ți deliciosul burger homemade!
Notă: puteți personaliza rețeta adăugând condimentele sau toppingurile preferate. De asemenea, puteți folosi diferite tipuri de carne tocată, cum ar fi curcan, pui sau miel.
☟ AICI POȚI VEDEA CUM NE-AM DESCURCAT: ☟