Frigarui de pui în natura
Cuțit preferat pentru curățat aripioarele: Cuțit Caraiman sau Cuțit Caraiman 2.0
Iată rețeta noastră simplă de frigărui de pui :
Ingrediente:
1 kilogram de piept de pui dezosat și fără piele, tăiat în bucăți mici
1 lingura ulei vegetal
1 lingura ulei de susan
2 catei de usturoi, curatati si tocati
3 linguri sos de soia închis la culoare
1 lingurita piper negru
Ardei roșu, ceapă și alte legume la alegere, tăiate în bucăți mici
Instrucțiuni:
Într-un castron mare, amestecați uleiul vegetal, uleiul de susan, usturoiul, sosul de soia, oțetul de orez și piperul negru.
Adăugați puiul în bol și amestecați-l în marinadă.
Preîncălziți grătarul sau grătarul la foc mare.
Așezați puiul și legumele pe frigărui, alternând între pui și legume.
Frigaruile la gratar timp de 8-10 minute, invartindu-le la fiecare 3-4 minute, pana cand puiul este gătit și legumele sunt fragede si usor carbonizate.
Savurează-ți delicioasele frigrui de pui!
Iată și cum ne-a ieșit nouă: